Benieuwd naar de nieuwste 999 Games spellen die op de planning staan? Hieronder zie je een overzicht van alle spellen. Sommige zijn inmiddels al uitgekomen! Bekijk de spellen snel en bestel ze direct.

Speltip 1 voor 2020: Katan Kosmonauten

Catan Kosmonauten

Na 20 jaar is er eindelijk een nieuwe editie van de klassieker Catan Sternenfaher, maar ditmaal ook helemaal in het Nederlands! Het spel is inmiddels al te verkrijgen bij 999 Games! Bij Catan: Kosmonauten kun je op zoek gaan naar nieuwe planeten, handel drijven met buitenaardse wezen en knokken met piraten. Wie wil dat nou niet?

Bestel hier Catan: Kosmonauten voor €84,99

 

Speltip 2 voor 2020: De Zoektocht naar El Dorado

De zoektocht naar El Dorado

In dit heuse deckbuilding spel ga je op expeditie door de jungle van Zuid-Amerika! Kies je voor het vliegtuig, de fotograaf of de padvinder? Je moet met je team de juiste route door de wildernis vinden om El Dorado te bereiken. Elk potje is anders! Helaas nog niet op de markt. De Zoektocht naar El Dorado wordt ergens in 2020 verwacht en gaat €29,99 kosten.

 

Speltip 3 voor 2020: The King’s Dilemma

The Kings Dilemma

Persoonlijk kijken wij van Welkombij.nl erg uit naar de komst van The Kings Dilemma. Dit spel komt pas later dit jaar uit en de prijs is nog niet bekend. In The Kings Dilemma ben je een van de adviseurs van de koning. Elke ronde wordt er een kaart getrokken met een dilemma en ontvouwt het verhaal zich verder. De keuzes die je als speler maakt bepalen uiteindelijk het lot van het koninkrijk! Ga je voor eigen succes of het grotere belang?

 

Speltip 4 voor 2020: Marco Polo II: Op bevel van de Khan

Marco Polo 2 op bevel van de khan

De opvolger van Marco Polo komt er eindelijk aan! Marco Polo II: Op bevel van de Khan gaat weer een mooi bordspel worden. Je gaat op bevel van de Khan ver op reis op zoek naar rijkdom en roem. Genoeg nieuwe uitdagingen! Je kunt tijdens het wachten ook nog even de uitbreiding Marco Polo Venetië spelen.