Welkom bij Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam met 15% korting

Rotterdam in het klein beleven doe je bij Miniworld Rotterdam! Deze mini-stad is gelegen in het hart van Rotterdam, op loopafstand van treinstation Rotterdam Centraal. Dit leuke uitje heeft al drie keer de ANWB publieksprijs gewonnen als “Leukste uitje van Zuid-Holland”

Bij Miniworld Rotterdam ontdek je deze wereldstad. Alle maquettes zijn met de hand gebouwd en geinspireerd door de Rotterdamse haven, het typische polderlandschap en alle highlights van de stad Rotterdam. Elke 24 minuten valt de nacht en komt Miniworld Rotterdam weer op een totaal andere manier tot leven!

Bestel Miniworld Rotterdam kaartjes met tot 15% korting

Je kunt in Miniworld Rotterdam diverse thema’s bezoeken zoals Rotterdam in miniatuur, Port of Rotterdam en water en haven. Ook wordt er aandacht besteedt aan Engeland en Schotland in miniatuur.

Daarnaast heeft Miniworld Rotterdam ook diverse arrengementen voor kinderfeestjes, groepen, scholen en bedrijven. Ben je fan geworden van Miniworld Rotterdam? Dan kun je ook een jaarkaart kopen tegen een gunstig tarief. Jaarlijks zijn er terugkerende evenementen zoals de Rotterdamse Verhalen Vierdaagse, Nationale Molendag en de Oliebollenrit. Bestel kaartjes voor MIniworld Rotterdam.

Miniworld Rotterdam: 10-15% korting op kaartjes

Bij Dagtickets.nl krijg je onwijs veel korting op entreekaartjes voor diverse pretparken. Zo hebben zij vandaag een aanbieding voor je klaar staan voor Miniworld Rotterdam.

MIniworld Rotterdam kubuswoningen
Miniworld Rotterdam Stadhuis
Miniworld Rotterdam Molen

Plattegrond Miniworld Rotterdam

Plattegrond Miniworld Rotterdam