Welkom bij Toverland

Attractiepark Toverland met 25% korting

Toverland is één van de jongste pretparken van Nederland en is gevestigd in Sevenum nabij Venlo. Zij opende de deuren in 2001 als overdekte speeltuin en is nu uitgegroeid tot middelgroot pretpark. In 2014 wonnen zij de prijs voor beste attractiepark van Nederland.

Met de bouw van houten achtbaan Troy ging Toverland zich in 2007 richten om een attractiepark te worden voor alle leeftijden. Deze achtbaan heeft tot vandaag de dag nog steeds het record in handen van hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux.

Betaal geen €25 maar slechts €19 voor een kaartje bij Toverland!

 Na het bepalen van deze koers gaat het hard met Toverland en bouwden zij er diverse attracties bij. Door deze uitbreiding werd het ook steeds drukker in Toverland. In 2011 waren er voor het eerst meer dan een half miljoen mensen in het park geweest.

In 2017 besloot de directie om het park uit te breiden. Met een budget van €35 miljoen werd het park de helft groter. In 2018 ging deze uitbreiding open en had het park uitgebreid met diverse attracties, nieuwe entree en meer parkeermogelijkheden.

Reden genoeg om een kijkje te nemen in het relatief nieuwe pretpark in Limburg. In samenwerking met Dagtickets.nl hebben wij een fantastische 25% korting voor u geregeld. U betaalt zo nog maar €19,00 per kaartje!

Toverland: 25% korting op kaartjes

Bij Dagtickets.nl krijg je onwijs veel korting op entreekaartjes voor diverse pretparken. Zo hebben zij vandaag een aanbieding voor je klaar staan voor pretpark Toverland in Sevenum.

Thema’s in Toverland

Toverland heeft 6 themagebieden waarvan 2 overdekt:

1. Land van Toos
Het eerste themagebied van Toverland en is gedecoreerd naar Oosters en Westers toveren. Het gebied is overdekt en is ingericht met kinderattracties en speeltoestellen. Tevens vind je hier een souvenierswinkel en een restaurant.

2. Wunder Wald
Met uitzondering van de boomstamattractie en een klimparcour is ook dit gebied geheel overdekt. Het thema Wunder Wald in gedecoreerd naar de Alpenlanden en ook dit gebied heeft een souvenierswinkel en eetgelegenheden.

3. Ithaka
Dit gebied staat in het teken van het Oude Griekenland. Hier vind je een levensgrote repica van het Paard van Troje. Doormiddel van een touw kun je het paard trekken en is het een populair fotopunt in het park. Het gebied is volledig in de buitenlucht en hier staat de houten achtbaan Troy.

4. Magische valei
Dit gebied, eveneens volledig in de buitenlucht, doet je denken aan het ‘Volk van Laaf’ themagebied uit de Efteling. Hier vind je de populaire attracties Djengu River en Dwervelwind. Het gebied is vernoemd naar het fictieve volk de Dwervels.

5. Avalon
Dit middeleeuws themagebied heeft telt twee attracties en een restaurant en is gevestigd rondom een voormalig visvijver.

6. Port Laguna
Het nieuwste gedeelte van pretpark Toverland opende de deuren in 2018. Hier werd ook de nieuwe entree geplaatst en vind je er diverse winkels en horeca. Je moet hier zijn als je van kermisspellen houdt.

 

Plattegrond Toverland

Afbeeldingsresultaat voor plattegrond toverland

Eten en drinken in Toverland

Je kunt in Toverland op diverse plekken eten. Tevens hebben zij in ieder restaurant een magnetron om een flesje in op te warmen.

The Flaming Feather (Bourgondisch genieten) – à la carte restaurant
Manãna (Ontspannen en genieten) – Kleurrijke koffiekamer met lekkernijen
Smouldering Roast (Een snelle hap) – Heerlijke kipgerechten
Katara Plaza (Smaakvol genieten) – Koffie, broodjes, pizza’s, friet en ijsjes
Waldstube (Voor de liefhebbers) – Pizza’s, burgers en frietjes
Biergarten (Hef het glas) – Heerlijke speciaalbiertjes, koffie en chocolademelk
Solaris (IJskoude verrassing) – Heerlijke ijsjes
Magische Medina (Verrukkelijke oase) – Koffie, gebak, soep en friet met snacks

Klik hier om tickets te kopen met 25% korting!