De speelgoed van het jaar 2020 verkiezing is inmiddels al begonnen. 999 Games is met vier spellen in vier leeftijdscategorieën genomineerd om kans te maken op de felbegeerde titel Speelgoed van het jaar 2020. Je kan stemmen vanaf 9 september, de uitslag is in november 2020.

Categorie 8 & 9 jaar: L.A.M.A.

L.A.M.A. staat voor niets meer dan Leg Alle Minputen Af. Gelukkig speelt de lama wel een hoofdrol in dit spel! Je moet zo snel mogleijk je kaarten afleggen, anders krijg je een minpuntenfiche. Is het gelukt om je kaarten weg te leggen? Dan mag je een fiche weggeven. Heb jij aan het einde de minste minpunten?

Lama spel 999 gamesBekijk hier L.A.M.A bij 999 Games

Categorie 10 & 11 jaar: De Zoektocth naar El Dorado

Een van onze eigen favoriete 999 Games spellen; De Zoektoch naar El Dorado. Ga jij voor goud in dit spannende spel? Race dan door de Jungle en vul je hand met de juiste kaarten om als eerste de gouden stad te bereiken. Met de juiste tacktiek en uitrusting kun je de rest verslaan en alle rijkdom claimen!

De zoektocht naar El Dorado 999 gamesBekijk hier De Zoektocht naar El Dorado bij 999 Games

Categorie 12-17 jaar: Stay Cool

Stay Cool is een tof partyspel waarbij je meerdere vragen tegelijkertijd moet beantwoorden. Dit spel laat zien hoe goed jij nu eigenlijk wel – of juist niet- in multitasken bent!

Stay Cool 999 gamesBekijk hier Stay Cool bij 999 Games

Categorie 18 plus: De Crew

Een enorm spannend kaartspel waarbij je samen op zoek moet gaan naar de mysterieuze 9de planeet, dat is De Crew. In 50 missies, die soms eenvoudig zijn en soms moeilijk, ga je als team het heelal ontdekken. Alleen als je goed samenwerkt zul je de planeet ontdekken!

De Crew 999 gamesBekijk hier De Crew bij 999 Games