Ben je het thuiszitten nu ook wel een beetje beu? Bekijk dan een van de onderstaande gezelschapsspellen van 999 Games. Deze top 5 gezelschapsspellen gaat er zeker voor zorgen dat je de komende avonden genoeg speelplezier hebt!

    Plaats 1: Regenwormen

Regenwormen 999 gamesRegenwormen is een klein dobbelspel, dat maximaal een half uurtje duurt. Perfect dus voor wie af en toe even een klein spelletje wilt spelen! Iedereen die tot 36 kan tellen kan mee doen en je kan het spel echt overal spelen! Nu verkrijgbaar voor slechts €14,99.

 

 

Plaats 2: Keer op keer

Keer op keer 999 gamesNog zo’n leuk dobbelspel, geschikt voor iedereen vanaf ongeveer acht jaar. Hier komt heel wat meer tactiek bij kijken bij Regenwormen hierboven, en dat maakt het extra leuk! Een spelletje duurt ongeveer 20 minuten. Ga jij voor alle complete kleuren? Nu verkrijgbaar voor slechts €14,99.

 

 

Plaats 3: 30 Seconds

30 seconds 999 games30 Seconds staat al jaren in de top 5 van meest populaire gezelschapsspellen. Tijdens een avondje thuis, verjaardag of in de kroeg, dit vragenspel doet het altijd goed! Je hebt slechts 30 seconden de tijd om vragen te beantwoorden. De tijd gaat nu in! Nu verkrijgbaar voor slechts €36,99.

 

 

Plaats 4: Clever

clever 999 gamesOpvallend veel bordspellen in de top 5! Met Clever heb je een beetje geluk en een beetje tactiek nodig en een potje duurt ongeveer 30 minuten. Probeer de juiste combinaties te maken en scoor de meeste punten! Nu verkrijgbaar voor slechts €14,99.

 

 

Plaats 5: Beverbende

beverbende 999 gamesBeverbende is een perfect spelletje om te spelen met kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Een spelletje duurt slechts 20 minuten en er komt veel geluk en tactiek bij kijken! Lukt het jou om met de kaarten de minste strafpunten te krijgen? Dan win jij het spel! Nu verkrijgbaar voor slechts €10,99.

Er staan dus zeker leuke spellen in de top 5 van 999 games. Kies een van de spellen hierboven uit en geniet van al het speelplezier!